Овочевий суп 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Основа правильного харчування - їсти багато овочів і фруктів. Але коли в сирому вигляді овочі набридли, дивіться, як приготувати овочевий суп. Він легкий, але ситний, наваристий і смачний. А ще корисний!
Якщо не встигли зварити бульйон, додайте в воду 2 кубика овочевого бульйону. Подавайте суп з домашньою випічкою або хрустким свіжим хлібом. Навіть любителі м'ясних супів оцінять цей ароматний і апетитний овочевий суп.
- Цибуля - 1 штука
 - Часник - 2-3 зубчиків
 - Селера стебло - 2 штуки
 - Морква - 2 штуки
 - Овочі - 2 склянки (кольорова капуста, цукіні, стручковая фасоль)
 - Сіль - 0, 5 чайних ложки
 - Чебрець - 1 Чайна ложка
 - Душа - 1 Чайна ложка
 - Лавровий лист - 1 штука
 - Овочевий бульйон - 8 склянок
 - Помідор - 1 штука
 - Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
 
1
Наріжте цибулю дрібними кубиками, морква -
Кільцями, а селера - шматочками середнього розміру.
Кільцями, а селера - шматочками середнього розміру.
2
У сотейнику або каструлі розігрійте оливкову олію, видавіть в нього часник. Через пару хвилин додайте нарізані овочі, обсмажте 4-5 хвилин.
3
Додайте решту нарізані овочі і тушкуйте 3 хвилини. Потім додайте сіль, перець, чебрець і материнку.
4
Перекладіть все в каструлю, залийте бульйоном і додайте лавровий лист.
5
Коли суп закипить, додайте в нього нарізаний часточками помідор і варіть 8-12 хвилин до готовності всіх овочів.