Печеня з м'ясом і грибами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочу поділитися одним зі своїх улюблених рецептів. Приготоване в горщиках м'ясо виходить дуже м'яким і ніжним, а овочі не втрачають свою форму. Обов'язково спробуйте.
У горщики для печені будемо викладати інгредієнти шарами. Спочатку йде шар з обсмажених цибулі і моркви. Потім шматочки картоплі і тертий сир. Наступні два шари - обсмажені гриби і шматочки м'яса. Залийте вміст горщиків сумішшю сметани і вершків, посипте нарізаною зеленню і поставте в духовку на одну годину. Для 5 хвилин до готовності посипте тертим сиром. Перед подачею охолодіть блюдо до теплого стану і перемішайте. Смачного! 
- Свинина - 700 грам
 - Гриби - 500 грам
 - Сир - 250 грам
 - Вершки - 150 грам
 - Крем - 50 грам
 - Картопля - 12 штук
 - Цибуля - 3 штуки
 - Морква - 1 штука
 - Рослинна олія - За смаком
 - Зелень - За смаком
 - Сіль, спеції - За смаком
 

Лук поріжте, моркву натріть на тертці. Злегка обсмажте їх на олії на середньо-високому вогні і складіть на дно горщиків для жаркого.

Зверху викладіть порізану великими кубиками картоплю, посоліть і посипте тертим сиром.

Гриби трохи обсмажте на сковороді і також викладіть в горщики.

І останній шар - обсмажте на сильному вогні шматочки м'яса з додаванням солі і перцю і викладіть їх в горщик.

Залийте вміст горщиків сумішшю сметани і вершків, посипте нарізаною зеленню і поставте в духовку на одну годину. Для 5 хвилин до готовності посипте тертим сиром. Перед подачею охолодіть блюдо до теплого стану і перемішайте.