Печінкова запіканка 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ця чудова запіканка сподобається всім, хто любить страви з печінки. Приготувати її досить просто, а за смаком вона настільки ніжна, що просто тане в роті.
Я дуже люблю печінку, тому для мене будь-яку страву з неї виходить смачне, а так як є безліч варіантів приготування печінки, то я намагаюся щоразу придумувати щось новеньке. Рецепт приготування печінкової запіканки, про який я хочу вам розповісти, один з моїх найулюбленіших, тому що смак у неї дійсно чудовий. Тут ідеально поєднуються всі інгредієнти, а після запікання вони обмінюються смаками і ароматами один одного. Таке блюдо найкраще їсти гарячим, але навіть в холодному вигляді воно залишається смачним, і набуває нових смакові відтінки. Обов'язково спробуйте такий простий рецепт печінкової запіканки, ви не пошкодуєте про витрачений час і сили.
- Печінка - 600 грам
 - Цибуля ріпчаста - 3 штуки(1 - в тісто, 2 в начинку)
 - Морква - 2 штуки
 - Крупа манна - 2 Ст. Ложки
 - Кефір - 200 грам
 - Яйце - 1 штука
 - Масло рослинне - За смаком (для смаження)
 - Вершкове масло - За смаком (для змащування форми)
 - Перець чорний мелений - За смаком
 - Сіль - За смаком
 









