Печінкові котлети пишні 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Є кілька секретів, з якими печінкові котлети будуть не тільки смачними, але і пишними. Сьогодні я хочу поділитися з вами одним з таких чудових рецептів котлет з печінки.
У цьому рецепті я розповім вам, як за допомогою деяких додаткових інгредієнтів приготувати пишні печінкові котлети, які відмінно підійдуть для обіду або вечері. Напевно, у кожної господині є свій спосіб приготування цієї страви, адже такі котлети люблять багато. Я теж роблю їх за своїм особливим рецептом, з яким вони виходять неймовірно ніжними і пишними - просто таять у роті. А весь секрет у тому, що я додаю до печінки, крім стандартних інгредієнтів, варена картопля, майонез і трохи крохмалю, це повністю нейтралізує специфічний запах і робить консистенцію повітряної. Приготуйте такі котлетки будинку, і ви не пошкодуєте, адже навіть діти їдять їх із задоволенням, а мій простий рецепт пишних печінкових котлет з фото допоможе вам.
- Печінка яловича - 400 грам
 - Картопля - 3 штуки
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Яйце - 2 штуки
 - Майонез - 60 грам
 - Крохмаль - 1 Ст. Ложка
 - Спеції - За смаком
 - Сіль - За смаком
 







