Пенне з брокколі і болгарським перцем 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Рецепт приготування пенне з болгарськими перцями і брокколі. В даному рецепті будь макарони можуть замінити пенне. Кольорова або брюссельська капуста може використовуватися замість брокколі.
Кількість порцій: 4
- Цибуля - 150 грам
 - Пенне - 300 грам
 - Сіль і перець - 1 За смаком
 - Брокколі - 400 грам
 - Рослинна олія - 30 мілілітрів
 - Сир - 150 грам
 - Перець болгарський - 350 грам
 

1. Очищаємо цибулю та нарізаємо його соломкою.

2. Промиваємо перець, перегородки і насіння видаляємо, нарізаємо соломкою.

3. На розігрітій сковороді в рослинному маслі злегка обсмажуємо нарізану цибулю.

4. Додаємо сюди перець і все перемішуємо. Потім додаємо брокколі. Трохи наллємо води (налити води на один сантиметр), поперчити і посолити. Хвилин десять тушкуємо із закритою кришкою.

5. До готовності відварюємо макарони (дивимося інструкцію на упаковці). Макарони викладаємо на тарілку.

6. Овочі викладаємо на макарони і посипаємо попередньо натертим на тертці сиром.