Пенне з болгарським перцем і брокколі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Овочі, сир і макарони - в цій страві всю пишноту італійської кухні. Пенне можна подати на стіл як самостійне блюдо, або як гарнір до м'яса.
Макарони пенне з овочами - все просто і легко. Обсмажте на сковороді порізані цибулю і перець, додайте брокколі, воду і спеції. Протушкувати під кришкою 10 хвилин, потім додайте на сковороду відварені пенне. Вимкніть вогонь, додайте тертий сир, перемішайте і подавайте на стіл. Смачного! 
- Пенне - 250 грам
 - Брокколі - 300 грам
 - Перець болгарський зелений - 170 грам
 - Сир - 130 грам
 - Цибуля - 120 грам
 - Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
 - Сіль, перець - За смаком
 

Макарони відварити до готовності і відкиньте на друшляк. Перець і цибулю наріжте соломкою.

Розігрійте масло на сковороді і обсмажте цибулю з перцем.

Додайте брокколі, трохи води і протушкувати під кришкою протягом 10 хвилин. Приправити сіллю і poperčite.

Сир потріть на тертці.

До овочів додайте піні, перемішайте і вимкніть вогонь. Додайте сир, змішайте і подавайте на стіл.