Пюре з куркою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Нижче представлений найпростіший рецепт пюре з куркою. Виходить швидко і смачно, а саме приготування страви не вимагає особливих кулінарних навичок.
Найпростіший і швидкої спосіб приготувати пюре з куркою - окремо приготувати картоплю і окремо - курку. Щоб пюре вийшло смачніше, додаємо в нього вершкового масла, молока, збите яйце. М'ясо ж досить обсмажити у борошні, попередньо натер різноманітними спеціями за смаком.
- Стегенця - 2 штуки
 - Картопля - 500 грам
 - Перець червоний - За смаком
 - Чорний перець - За смаком
 - Сіль - За смаком
 - Приправи - За смаком (будь-які інші приправи за смаком)
 - Молоко - 1 Склянка
 - Яйце - 1 штука
 - Борошно - 30 грам
 - Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
 

Моєму курку, натираємо її спеціями.

Чистимо і варимо картоплю.

Курку вивалюємо в борошні.

Обсмажуємо курку в олії.

Коли виклали курку, накриваємо сковорідку кришкою. Готуємо до почервоніння.

В готовий варену картоплю додаємо вершкового масла.

Товчемо його до стану пюре, додаємо сіль, кип'ячене молоко і яйце.

Пюре має бути однорідним за кольором і консистенції і без грудочок.

До цього часу курка вже повинна бути готова. Страву можна подавати до столу.