Салат із зелені і помідорів 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Салат із зелені і помідорів в домашніх умовах готується швидко і просто, а виходить дуже смачним. Я його доповнюю баклажанами, але їх можна замінити і кабачками, і свіжої морквиною, - спробуйте!
Це дуже простий рецепт салату із зелені і помідорів, і я впевнена, він вам дуже сподобається! Тим більше, що поєднується він практично з будь-яким гарніром, а також з рибою та м'ясом. Так що з приходом весни внесіть в свій раціон трохи більше вітамінів! Бажаю удачі! 
- Баклажан - 1 штука
 - Помідор - 1-2 штук
 - Часник - 2 зубчики
 - Салат - 100 грам
 - Сир фета - 50 грам
 - Заправка - За смаком (рекомендую змішати в рівних пропорціях оливкова олія і лимонний сік.)
 - Зелень - За смаком
 

1. Баклажани ріжемо тонкими кружальцями і обсмажити в спеціях без, або з мінімальним додаванням олії. Залишимо трохи охолонути.

2. Помідор ріжемо часточками. Викладаємо на тарілку листя салату і помідори, зверху - трохи охолонули баклажани. Подрібнимо часник і посипаємо блюдо зверху.

3. Далі - сир ріжемо кубиками, а зелень ріжемо дрібно, і посипаємо салат зверху. Заливаємо заправкою за смаком, перемішаємо і подаємо!