Салат з кіноа і авокадо 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
У складі киноа міститься білка більше, ніж в будь-яких інших злакових культурах. Разом з авокадо, помідорами чері і руколою цей салат відмінно поєднується. Він легкий і в той же час ситний.
Це відмінний салат, який за поживністю не поступається білкового. Лобода - найцінніший продукт і джерело білка, а в поєднанні з зеленню, авокадо і помідорами чері цей салат виходить просто чудовим. Під час посту і для тих, хто стежить за фігурою, він стане справжньою знахідкою.
- Лобода - 150 грам
 - Помідори черрі - 5 штук
 - Салат Mix або Руккола - За смаком
 - Авокадо - 1 штука
 - Морква - 1 штук
 - Кунжут - 30 грам
 - Мед - 30 грам
 - Гірчичний - 30 грам
 - Соєвий соус - 40 грам
 

1. Тільки корисні інгредієнти потрібні для цього салату. Кіноа готується заздалегідь, оскільки крупу слід остудити перед змішуванням з іншими інгредієнтами.

2. У киплячу підсолену воду кидаємо киноа, варимо до готовності, згідно з інструкцією на упаковці.

3. Нарізаємо авокадо і помідори черрі, поки вариться киноа. Рвемо мікс салатів або рукколу (якщо берете тільки одну зелень). Коли киноа охолоне, змішуємо крупу разом з нарізаними овочами.

4. Готуємо соус: змішуємо гірчицю, мед і соєвий соус. Збиваємо віночком до утворення однорідної маси.

5. Заправляємо салат, а зверху викладаємо мікс салатів (розрізані).

6. При бажанні салат з кіноа і авокадо можна прикрасити кунжутом. Він, крім естетичного вигляду, додасть салату цікавий смак.