Салат з моркви і капусти з майонезом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Салат з моркви і капусти з майонезом - просте, але смачне і корисне блюдо. Його можна подати на закуску, а також на гарнір до птиці, м'яса або риби.
Такий салат, незважаючи на свою простоту, користується успіхом. Готується в лічені хвилини, причому з продуктів, які завжди є в будинку у будь-якої господині. Виходить смачним і хрустким. Солі кладіть мінімальна кількість, враховуючи, що вона є в майонезі.
- Капуста білокачанна - 300 грам
 - Морква - 1 штука
 - Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
 - Петрушка - 10 грам
 - Майонез - 2 Ст. Ложки
 - Сіль - За смаком
 - Цукор - 1 Чайна ложка
 - Лимонний сік - 1 Чайна ложка
 

Підготуйте інгредієнти для приготування салату.

Капусту наріжте тонкою соломкою, трохи посоліть і пам'ятайте руками, щоб вона стала м'якше і пустила сік. Викладіть в салатник.

Морква очистіть, помийте і натріть на тертці. Додайте в салат.

Петрушку помийте і дрібно наріжте, викладіть в салатник.

Салат заправте майонезом, додайте цукор і лимонний сік.

Перемішайте всі інгредієнти салату.

Салат з капусти і моркви з майонезом готовий. Можна подавати до столу.