Щавлевий суп вегетаріанський 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати щавлевий суп вегетаріанський. Смачна страва підійде для пісного і вегетаріанського меню. Такий суп вважається дієтичним і допоможе прибрати зайві кілограми!
Для приготування такої страви знадобиться мінімальна кількість інгредієнтів. При цьому всі важливі речовини, необхідні для відчуття ситості, суп зберігає. Щавель можна класти в свіжому, а можна і в замороженому вигляді. Вдалого приготування! 
- Картопля - 200 грам
 - Морква - 150 грам
 - Цибуля ріпчаста - 150 грам
 - Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
 - Щавель свіжий - 400 грам
 - Цибуля зелена - 1 пучок
 - Лист лавра - 2 штуки
 - Вода - 1, 5 L
 

Готуємо наші овочі. Нарізаємо очищену картоплю. Лук і моркву ріжемо досить великим штрихом.

Тепер наливаємо масло в сковорідку. Обсмажуємо цибулю з морквою. Поки чекаємо появи золотистої скоринки, в каструлю наливаємо воду, доводимо до кипіння і відправляємо картопля варитися.

Нарізаємо промитий щавель. Як тільки картопля стане готовий, викладаємо в суп щавель і піджарку з моркви і цибулі.

Вимикаємо вогонь через 3 хвилини. Додаємо сіль і приправи. Даємо супчику настоятися приблизно 20 хвилин. Їмо в гарячому вигляді. Смачного!