Щука в сметані в духовці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Для того, щоб щука вийшла дуже смачною, вам не потрібно нічого особливого, просто трохи спецій для аромату, крем, щоб риба була більш соковитою, і гарний настрій під час приготування.
Насправді готувати рибу, а особливо щуку, зовсім нескладно, вам потрібно знати тільки кілька простих правил, які допоможуть вам зробити дійсно приголомшливе блюдо. І сьогодні я хочу поділитися з вами своїм улюбленим рецептом і розповісти, як приготувати щуку в сметані в духовці. Тут немає абсолютно нічого складно, та й інгредієнтів не так вже й багато, все тільки найнеобхідніше. Сметана допомагаємо рибі не пересушувати при запіканні і залишатися соковитою, а спеції і лимон підкреслюють природний смак щуки. Ну і останнє, що я хочу відзначити - в духовці риба завжди виходить смачніше, ніж приготовлена будь-яким іншим способом. От і все, що вам потрібно знати, якщо ви вирішили приготувати щуку в сметані в духовці в домашніх умовах, так що сміливо приступайте до справи і порадуйте своїх рідних неймовірно смачною рибкою.
- Щука - 1 кілограм
 - Крем - 800 грам
 - Лимон - 1 штука
 - Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
 - Мускатний горіх - 1 щіпка
 - Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
 - Сіль - 0, 5 чайних ложки
 







