Шашлик з баранини з овочами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Рецепт шашлику з баранини з овочами - для всіх, хто купив хорошою баранини для приготування з неї шашлику і шукає хороший відповідний рецепт.
Під час чергового літнього пікніка ми вирішили приготувати шашлик з баранини з овочами за цим рецептом. Вийшло дуже смачно! Якщо не напартачив з величиною нарізки, то шашлик вийде відмінний - і м'ясо ідеально приготується, і овочі за цей час не підгорати. Потім наливаєш стаканчик червоного вина, ставиш якийсь томатний соус або аджику, і їси шашлик разом з овочами… краса. Отже, ділюся рецептом! 
- Болгарський перець - 3 штуки (червоний, зелений, жовтий)
 - Червона цибуля - 2 штуки
 - Баранина - 800 грам
 - Свіжа м'ята - 1 Склянка
 - Мелений тмин - За смаком
 - Оливкова олія - За смаком
 

Нарізаємо баранину на невеликі шматочки, обрізаємо небажану жировий прошарок. Поділяємо нарізане м'ясо на дві миски, де одну частину змішуємо з нарізаною м'ятою і оливковою олією.

Друга половина змішується з меленим кмином і невеликою кількістю оливкової олії. М'ясо залишаємо маринуватися протягом 2-ух годин.

Нарізаємо перець і цибулю на середні шматочки, як це показано на фото. Як м'ясо промаринуется, насаджує його на шампури разом з нарізаними овочами.

Викладаємо готові шампури з м'ясом на барбекю або на мангал.