Слабосолона сьомга 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Відмінна альтернатива звичним бутербродів. Риба виходить ніжною і неймовірно смачною. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати слабосоленую сьомгу. Головне - уважно слідувати рецептом.
Цей дивовижний рецепт відрізняється своєю простотою та легкістю виконання. У підсумку ви отримуєте дивно ніжну, ароматну і в той же час соковиту слабосоленую сьомгу, яка ідеально підійде в якості холодної закуски як на святковий, так і на повсякденний стіл.
- Філе сьомги - 800 грам
 - Сіль - 3 чайних ложки
 - Цукор - 1, 5 чайних ложки
 - Коньяк - 1 Чайна ложка
 - Кріп - 1 пучок
 - Суміш перців - 1 Ст. Ложка
 
1
Рибку необхідно промити і обсушити.
2
В окремому посуді змішайте всі спеції, сіль і кріп (можна подрібнити його).
3
Натираємо сьомгу спеціями, загортаємо в холщевую ганчірочку і прибираємо в контейнер, який укладаємо в холодильник на ніч. Слабосолона сьомга готова, смачного!