Спагеті з шиітаке 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Як я ставлюся до змішання кухонь різних країн? Дивлячись яких і яким чином, звичайно. Якщо ви боїтеся самі йти на експеримент, але дуже хочеться, то вам знадобиться цей рецепт. Спробуйте!
З одного боку ви отримаєте італійську пасту з пряним соусом на основі вина, а з іншого тут буде дещо з азіатської кухні. У підсумку я розповім вам, як приготувати спагетті з шиітаке грибами. Також додамо трохи гостроти. Гаряче ситне блюдо ідеально підійде для романтичної вечері з келихом червоного вина.
- Спагеті - 240 грам
 - Оливкова олія - 60 мілілітрів
 - Шиітаке - 5 штук
 - Вино "марсала" - 180 мілілітрів
 - Червоний перець пластівцями - 1 Ст. Ложка
 - Часник - 1 зубчик
 - Петрушка - 1 штука (гілочка)
 - Сіль - За смаком
 - Чорний мелений перець - За смаком
 

1. Для початку відваріть спагетті в підсоленій киплячій воді протягом 6 хвилин. Збережіть 120 мл води з-під спагетті.

2. Гриби промийте і наріжте слайсами.

3. Часник дрібно наріжте.

4. Потім розігрійте масло на сковороді. Додайте часник. Обсмажте його протягом 2-х хвилин. Потім додайте гриби. Готуйте інгредієнти ще 2 хвилини. А далі влийте вино і воду з-під спагетті. Через хвилину вимкніть вогонь.

5. В кінці з'єднайте спагетті з інгредієнтами зі сковороди і соусом. Також прикрасьте пасту подрібненої петрушкою. Смачного!