Суп з скумбрії в томатному соусі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочу запропонувати вам на замітку дуже простий рецепт супу з скумбрії в томатному соусі. Апетитний і ситний, він прекрасно підійде для обіду на швидку руку.
Приготувати суп з скумбрії в томатному соусі в домашніх умовах можна як просто з картоплею, так і доповнивши його рисом. Виходить дуже насичений і ароматний супчик. Крім того, в рецепті також можна використовувати томатний гострий соус, щоб надати йому пікантність. Але про все по порядку.
1. Для початку в каструлі доведіть до кипіння воду, підсолити її до смаку.
2. Паралельно розігрійте трохи рослинного масла.
3. Очистіть цибулину, наріжте її дрібними кубиками. Обсмажте цибулю до прозорості.
4. Моркву очистіть і подрібніть (тонкими кружечками або натріть на тертці). Викладіть до цибулі і обсмажте хвилини 3.
5. У киплячу воду викладіть рис.
6. Очистіть картопля, наріжте його кубиками. Додайте до рису.
7. Викладіть в каструлю обсмажені овочі, проваріть їх до м'якості картоплі. Для аромату в даному випадку використовується лавровий лист, але ви можете доповнити цей простий рецепт супу з скумбрії в томатному соусі ароматними травами або будь-якими спеціями.
8. Додайте банку консерви, через пару хвилин зніміть з вогню.
9. Подрібніть зелень, викладіть в каструлю, накрийте кришкою і залиште настоюватися ще хвилин на 10-15.
От і все, ситний обід без зайвого клопоту готовий до подачі.
- Скумбрія в томаті - 1 штука
 - Цибулина - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Картопля - 3-4 штук
 - Мал - 2-3 Ст. Ложок
 - Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
 - Сіль - 1 За смаком
 - Перець - 1 За смаком
 - Лавровий лист - 1-2 штук
 - Зелень - 1 щіпка
 
1. Для початку в каструлі доведіть до кипіння воду, підсолити її до смаку.
2. Паралельно розігрійте трохи рослинного масла.
3. Очистіть цибулину, наріжте її дрібними кубиками. Обсмажте цибулю до прозорості.
4. Моркву очистіть і подрібніть (тонкими кружечками або натріть на тертці). Викладіть до цибулі і обсмажте хвилини 3.
5. У киплячу воду викладіть рис.
6. Очистіть картопля, наріжте його кубиками. Додайте до рису.
7. Викладіть в каструлю обсмажені овочі, проваріть їх до м'якості картоплі. Для аромату в даному випадку використовується лавровий лист, але ви можете доповнити цей простий рецепт супу з скумбрії в томатному соусі ароматними травами або будь-якими спеціями.
8. Додайте банку консерви, через пару хвилин зніміть з вогню.
9. Подрібніть зелень, викладіть в каструлю, накрийте кришкою і залиште настоюватися ще хвилин на 10-15.
От і все, ситний обід без зайвого клопоту готовий до подачі.