Суп з сочевицею вегетаріанський 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Напевно багато хто чув про користь сочевиці, але не всі вміють її готувати. Тут я покажу, як приготувати суп з сочевиці вегетаріанський з томатами і іншими овочами. Відмінний легкий суп на обід!
Найкраще длё цього чечевичного супу підходять такі приправи, як розмарин і базилік. Також дуже добре сюди підійде білий перець. Але ви можете додати свої улюблені приправи або суміш трав.
Подавати суп можна з подрібненою свіжою зеленню або сметаною. Більш дієтичний і легкий, але не менш смачний варіант - заправити суп грецьким йогуртом.
- Сочевиця - 300 грам
 - Помідори консервовані - 400 грам
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Часник - 6 зубчиків
 - Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
 - Морква - 1 штука
 - Сіль, перець - За смаком
 - Шафран - 1 щіпка
 - Трави - За смаком
 

Для початку потрібно поставити сочевицю відварюватися. Я використовую два види: червону і коричневу сочевицю. Залийте її водою, vskipyatite, зменшіть вогонь і варіть близько півгодини.

Очистіть часник і цибулю. Лук наріжте невеликими шматочками, а зубчики часнику злегка роздушіть площиною стороною ножа. На сковороду налийте трохи олії, обсмажте там же лук з часником.

Моркву очистіть і натріть на крупній тертці, додайте її на сковороду. Туди ж викладіть консервовані помідори. Якщо помідори великі, наріжте їх шматочками. Додайте сіль, шафран, перець, трави за смаком. Тушкуйте овочі близько 6 хвилин. Потім відправте їх в каструлю з сочевицею.

Знову доведіть воду до кипіння і продовжуйте варити суп на повільному вогні близько 7 хвилин. За смаком в суп можна видавити столову ложку лимонного соку. Подавайте готову страву гарячим.