Свиняча корейка з розмарином і часником в духовці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Запікати свинину в духовці дуже просто, до того ж, таке м'ясо набагато смачніше і корисніше смаженого. Додамо трохи часнику і розмарину для аромату, а подавати будемо з овочами.
Щоб м'ясо краще просочилося ароматами часнику і розмарину робимо надрізи. Важливо, щоб зубчики часнику потрапили в надрізи, так м'ясо вийде ароматним і смачним. До м'яса подаємо свіжі овочі та зелень, також можна запекти овочі разом з м'ясом і подати їх як гарнір.
- Свиняча корейка - 600 грам
 - Сіль - 1 щіпка
 - Чорний перець - 1 щіпка
 - Часник - 5-7 зубчиків
 - Розмарин - 1 пучок
 - Цибуля ріпчаста - 2 штуки
 

Корейку розрізаємо на порційні шматки.

На кожен шматочок м'яса робимо надрізи вздовж і поперек, як на фото.

М'ясо кладемо в миску, посипаємо сіллю і перцем.

Додаємо часник і розмарин. Часник попередньо чистимо і ріжемо на шматочки. Все перемішуємо, притискаючи, залишаємо на 15 хвилин.

На деко викладаємо нарізану кільцями цибулю.

Зверху викладаємо корейку з часником і розмарином. Запікаємо при температурі 200 градусів близько 40 хвилин.

Корейка з часником і розмарином готова, вона придбала апетитну кірочку, значить, пора подавати до столу. Смачного!