Телятина з помідорами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Телятина запікається з помідорами і чорносливом під хрусткою сирною скоринкою. Блюдо красиво виглядає на святковому столі, так що якщо ви шукали, що приготувати, рекомендую саме цей рецепт!
До вашої уваги - простий рецепт приготування телятини з помідорами.
Телятина запікається з помідорами, чорносливом і сиром. Виходить м'ясна запіканка, дуже соковита і ароматна, завдяки спецій. На гарнір відварив картопля і приготував пюре. Гарного вам дня! 
- Телятина - 300 грам
 - Помідор - 2 штуки
 - Сир твердий - 150 грам
 - Чорнослив - 7 штук (попередньо замочений у воді)
 - Майонез - 1 Ст. Ложка
 - Часник - 4 зубчики
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Спеції - За смаком
 

Ріжемо телятину порційними шматочками поперек волокон.

Злегка відбиваємо м'ясо. Часник пропускаємо через прес, змішуємо з цибулею, тертим на тертці і спеціями. Отриманою сумішшю обмазуємо м'ясо.

Чорнослив ріжемо шматочками і змішуємо з тертим сиром.

Додаємо майонез, ще раз перемішуємо.

Викладаємо м'ясо в силіконову форму, зверху - скибочки помідорів.

На помідори кладемо сирно-Чорносливовий масу. Запікаємо страву в духовці, температура 200 градусів.

Блюдо має запектися до красивої золотистої скоринки.

На гарнір у мене - картопляне пюре. Смачного!