Тортилії 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Рецепт тортильи дійсно простий! Вам буде потрібно всього кілька інгредієнтів, які завжди є на кухні. Використовуйте їх для приготування різноманітних закусок, а також подавайте до гарнірів.
Можна використовувати тільки пшеничне борошно, а можете частина її замінити цільнозерновий. Використовуйте топлений свинячий жир, розітріть його з борошняної сумішшю і додайте воду. Готове тісто розділити на 8-12 частин, в залежності від розміру. Коржі можна їсти відразу або зберігати в холодильнику.
- Цільнозернове борошно - 3/4 склянки
 - Борошно пшеничне - 2 склянки
 - Свинячий жир - 5 Ст. Ложок
 - Сіль - 1 щіпка
 - Вода тепла - 3/4 склянки
 

1. У миску викладіть всю муку, додайте до неї свинячий жир і перетріть руками, щоб вийшла крихта. У склянці теплої води розчиніть сіль.

2. Влийте воду в борошняну суміш і перемішайте. Викладіть тісто на стіл, присипаний борошном.

3. Замісити тісто, щоб утворився кульку.

4. Розділити тісто 8-12 частин.

5. Скачайте кожну частину в кульку і залиште на півгодини.

6. Відпочиле тісто розкачати в тонкий коло.

7. Розігрійте суху сковороду на вогні і викладіть корж, обсмажуйте її близько 30 секунд з кожної сторони.

8. Перекладіть корж в тарілку і обсмажте всі інші, накрийте коржі рушником або перекладіть в контейнер. Зберігайте в холодильнику. Приємного!