Вареники в горщиках 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Дуже цікавий і простий рецепт вареників в горщиках - для вас! Виходить набагато ніжніше і ароматні, ніж якби ви просто їх зварили. А ще і з смачним соусом, цибулькою і печінкою. Рекомендую!
У мене немає сумнівів, цей простий рецепт вареників в горщиках вам припаде до душі! Блюдо виходить смачне, ситне, і вже дуже ароматне! До речі, для такого вечері добре підійдуть вареники з грибами, капустою… словом, будь-які, крім м'ясних. Ну ось тепер розповідаю, як зробити вареники в горщиках! Бажаю удачі! 
- Вареники з картоплею - 300 грам
 - Куряча печінка - 500 грам
 - Цибуля - 200 грам
 - Томатна паста - 100 грам
 - Крем - 200 грам
 - Спеції - За смаком
 

1. Вареники злегка відварити в підсоленій киплячій воді, - не до готовності, а просто щоб спливли.

2. На сковорідці обсмажити дрібно порізану курячу печінку з улюбленими спеціями. Додамо цибулю півкільцями і томатну пасту. Обсмажити, знімаємо з вогню.

3. А тепер викладаємо в горщики, або в один великий горщик шарами: суміш зі сковороди чергуємо з варениками, і так, поки інгредієнти не закінчаться. Заливаємо зверху сметаною і додаємо улюблені спеції.

4. Тушкуємо в добре прогрітій духовці 25-30 хвилин. Смачного!