Яловичина з овочами і картоплею 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Яловичина з овочами і картоплею - класичне блюдо, яке можна подати гостям або до сімейної вечері. М'ясо для цієї страви краще вибрати з жирком. Додамо ще сезонних овочів і ароматних спецій!
Яловичина з картоплею порадує любителів смачно і добре поїсти. Ця страва - два в одному, гаряче з чудовим гарніром. Овочі додавайте сезонні. Яловичина підійде будь-яка - вирізка або окіст.
- Яловичина - 1 кілограм
 - Цибулини - 2 штуки
 - Часник - 3-4 зубчиків
 - Картопля - 5-6 штук
 - Морква - 3-4 штук
 - Стручкова квасоля або стручковий горох - 100 грам
 - Червоне сухе вино - 1 Склянка
 - Лавровий лист - 2 штуки
 - Яловичий бульйон - 4 склянки
 - Масло растіітельное - 4-5 чайних ложок
 - Сіль - - За смаком
 - Перець чорний мелений - - За смаком