Запечені гребінці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Рецепт приготування морських гребінців (молюсків).
Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти гребінці в сковороду. Додати вино і дрібку солі. Довести до кипіння. Закрийте кришкою і тушкуйте протягом 4 хвилин. Помістіть гребінці в форму для випічки. Злийте відвар в окремий посуд.
Розтопіть 3 ст. Ложки масла в сковороді на середньому вогні. Додайте цибулю і смажте протягом декількох хвилин. Повільно засипте борошно. Залийте відвар і перемішайте. Як тільки соус стане густим, додайте його до гребінців. Добре перемішайте.
Посипте панірувальні сухарі на молюски. Додайте залишилися 3 столові ложки вершкового масла.Запекайте в духовці при температурі 200 C протягом 15 хвилин.
- Гребінці - 900 грам
 - Сіль - 1 штука
 - Вершкове масло - 6 Ст. Ложок
 - Цибулина - 1 штука
 - Мука - 2 1/2 Ст. Ложки
 - Панірувальні сухарі - 1/2 склянки
 
Розтопіть 3 ст. Ложки масла в сковороді на середньому вогні. Додайте цибулю і смажте протягом декількох хвилин. Повільно засипте борошно. Залийте відвар і перемішайте. Як тільки соус стане густим, додайте його до гребінців. Добре перемішайте.
Посипте панірувальні сухарі на молюски. Додайте залишилися 3 столові ложки вершкового масла.Запекайте в духовці при температурі 200 C протягом 15 хвилин.