Зелений борщ зі щавлем і кропивою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
З усіх рецептів, що я знаю, цей рецепт приготування зеленого борщу з щавлем і кропивою є найпростішим. Він швидко готується, виходить незмінно смачним, ситним і ароматним! Спробуйте!
Якщо ось-ось нагрянуть гості, а чим їх нагодувати, ви ніяк не придумаєте, я підкажу рішення! цей незвичайний, але все ж легкий спосіб, як приготувати зелений борщ зі щавлем і кропивою вам відмінно підійде! За рахунок того, що будемо варити на сосисках замість м'яса, він буде готовий буквально за півгодини з початку готування! Смачний і ситний, обов'язково спробуйте! 
- Сосиски - 3 штуки
 - Картопля - 3 штуки
 - Перець болгарський - 1 штука
 - Щавель - 0.5 пучка
 - Кропива молода - 0.5 пучка
 - Томати - 3 штуки
 - Цибуля - 1 штука
 - Томатна паста - 1 Ст. Ложка
 - Горошок зелений - 3 Ст. Ложки (консервований)
 

1. Помідори перетираємо в блендері з томатною пастою. Помиємо, Чистий і narezhem Мельк kartoshku, цибуля і сосиски. Помиємо і подрібнити щавель і кропиву. Ось тільки перець можете різати крупніше.

2. Додамо тепер в воду спеції, щавель з кропивою, картоплю, горошок і спеції, хай вариться все до готовності картоплі.

3. Поки бульйон з картоплею готується, обсмажити на сковороді сосиски разом з цибулею і перцем, а потім додамо нашу томатну суміш, перемішаємо, доведемо до кипіння і на маленькому вогні протушкувати ще 5 хвилин, після чого повертаємо до бульйону. Варимо все разом ще 10 хвилин.

4. І ось такий в результаті виходить смачний і ситний суп!