Лісіцкі на корейській мові
(покроковий рецепт з фото)
Поділюся простим рецептом лисичок по-корейськи. Відмінна виходить закуска, смачно і в холодному, і в гарячому вигляді. Так що рекомендую спробувати, оригінально і соковито!
Хочу розповісти, як приготувати лисички по-корейськи в домашніх умовах. Чудове блюдо, в міру гостре, в міру солоне… словом, все те, за що ми любимо східну кухню, в цій страві є! Спробуйте, дуже оригінальне блюдо виходить.
- Лісіцкі - 500 грам
- Масло рослинне - 50 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Цукор коричневий - 1 Чайна ложка
- Перець чилі - 1 щіпка
- Зелень - За смаком

1. Рослинна олія розпалює в сковороді з перцем чилі. Так, перець НЕ буде перебивати смак страви. Vsиpaem pomиtиe лисиць і цибулю. Обсмажити, поки не піде волога від грибів.

2. Окремо розчинний цукор в соєвому соусі. Сюди ж я додаю роздавлений часник і оцет. Заливаємо цією сумішшю гриби і тушкуємо до готовності.

3. Готово! Можна посипати зеленню і кликати всіх до столу!