Листковий салат з куркою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Легкий в приготуванні і смачний повсякденний салатик. Для якого підійдуть м'ясні частини курки: філе, ніжка або крильця.
Відваріть для салату курку та овочі, остудіть. Овочі очистіть і натріть на тертці. Курку і огірки поріжте. Зберіть салат шарами. Порада:, не кладіть занадто багато майонезу, інакше шари можуть розтектися. Хай щастить! 
- Куряче філе - 300 грам
 - Огірок маринований - 2 штуки
 - Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
 - Картопля - 3 штуки
 - Морква - 2 штуки
 - Сіль - За смаком
 - Перець чорний мелений - За смаком
 - Масло rafinirovannoe - 1 Ст. Ложка
 - Майонез - За смаком
 

Приготуйте продукти для салату. Овочі та м'ясо вимийте ретельно і поставте в окремих каструльках варитися до готовності.

Очистіть цибулину велику або візьміть дві середніх. Поріжте максимально тонко півкільцями. Обсмажте до готовності цибулю на рослинній олії з сіллю і чорним перцем меленим.

Куряче філе порізати не великими кубиками.

Мариновані огірки також потрібно порізати, тільки кубиками меншого розміру.

Картоплю і моркву очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці.

Візьміть порційні тарілочки. Поставте сервіровки кільця. Зберіть салат шарами чергуючи кожен з майонезом. Спочатку картопля, потім огірок, морква, курка.

За допомогою преса зніміть кільце, зверху покладіть цибулю смажений. Можна посипати салат зеленню. Приємного!