М'ясо «Веллінгтон» зі свининою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочете здивувати рідних і гостей приголомшливим блюдом, зробленим без особливого клопоту? Тоді ось вам класний варіант, як приготувати м'ясо "веллінгтон" зі свининою. Ситно, смачно і неймовірно апетитно.
Традиційно готують це блюдо з яловичиною, однак і зі свининою виходить приголомшливо. Що стосується начинки, то тут ви можете експериментувати, додаючи різні спеції, а також сир, наприклад. Хрустке тісто і ніжне м'ясо всередині - це чудова ідея для святкового столу, так що рекомендую на замітку! 
- Свинина - 600 грам (вирізка)
 - Сіль і перець - За смаком
 - Чебрець - 1 щіпка
 - Тісто листкове - 500 грам
 - Бекон або прошутто - 120 грам
 - Гірчичний - 1 Чайна ложка
 - Рослинна олія - 1 Чайна ложка
 - Вершкове масло - 1 Чайна ложка
 - Гриби - 250 грам
 - Цибулина - 1 штука
 - Яйце - 1 штука
 

1. Свинину вимийте, обсушити. Посоліть і поперчіть за смаком, при бажанні додайте улюблені спеції і сушені трави. На сковороді розігрійте рослинну і вершкове масло. На сильному вогні обсмажте м'ясо з кожного боку по 1-2 хвилини. Зніміть з вогню і відкладіть. На сковороду тим часом відправте подрібнену цибулю, обсмажте до прозорості і додайте гриби. Смажте до готовності, посолити і поперчити за смаком.

2. На робочий стіл викладіть тісто, розкачайте. Розподіліть по тесту прошутто або бекон. Змастіть невеликою кількістю гірчиці і зверху викладіть смажені грибочки.

3. Акуратно перекладіть на гриби свинину і загорніть тісто. Заліпіть краю і зробіть зверху невеликі надрізи. Надішліть м'ясо в розігріту до 200 градусів духовку, попередньо змастивши збитим яйцем.

4. Запікайте до апетитною рум'яної. Перед подачею м'ясо повинно "відпочити" не менше 5-7 хвилин після духовки. Після акуратно наріжте порційними шматочками.
Смачного!
Смачного!