Торт-морозиво «літній насолоду» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Приємно порадувати своїх рідних влітку можна не просто звичайним морозивом, але справжнім тортом-морозивом з фруктами, горіхами і шоколадом! розповім, як приготувати торт-морозиво "літній насолоду" .
Такий торт можна приготувати і без використання бісквітного коржа, відразу виклавши шари морозива на блюдо. Як горіхів можна взяти волоські горіхи, мигдаль, фундук або кешью. Також замість полуниці можна взяти інші ягоди і фрукти, наприклад, апельсини, персики, нектарини або чорницю. Раджу брати ваш улюблений шоколад: чорний, молочний або навіть білий, від цього десерт стане смачніше. Нижче ви дізнаєтеся, як приготувати торт-морозиво "літній насолоду" .
- Борошно - 70 грам
 - Цукор - 100 грам(50г для бісквіта, 50г в полуничне пюре)
 - Ванільний цукор - 10 грам
 - Розпушувач - 2 грами
 - SEAL - 990 грам(330г в полуничний шар, 330г в горіховий шар, 330г в шар з полуничним пюре)
 - Полуниця - 700 грам(200г в шар з полуничним пюре, 200г в шар з полуницею, 300г для прикраси)
 - Горіхи - 50 грам
 - Чорний шоколад - 35-40 грам
 - Куряче яйце - 2 штуки
 

1. Просіяне борошно змішайте з розпушувачем. Яйця кімнатної температури збийте в пишну світлу масу протягом 2 хвилин з цукром і ванільним цукром. У два прийоми додайте борошняну суміш і перемішайте.

2. Дно рознімної форми для випічки застеліть пергаментним папером і вилийте тісто. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 10-12 хвилин. Залиште бісквіт у формі на 10 хвилин, після чого повністю остудіть на решітці.

3. Полуницю подрібніть блендером, перелийте в каструлю і доведіть на невеликому вогні до кипіння. Проваріть п'ять хвилин, додайте цукор і від моменту закипання проваріть ще п'ять хвилин. Пюре повністю остудіть в ємності з холодною водою.

4. Вологу миску застеліть харчовою плівкою і відправте в морозилку на 15 хвилин. Полуничне пюре з'єднайте з пломбіром і рівномірно розподіліть по стінках миски. Надішліть миску в морозилку на 30-40 хвилин.

5. Чорний шоколад розтопіть на паровій бані. Змішайте з рубаними обсмаженими горіхами. Викладіть на папір для випічки рівномірним шаром і відправте в холодильник на 15 хвилин. Застиглу суміш подрібніть і змішайте з пломбіром. Прогріваючи ложку в теплій воді, вирівняйте перший шар морозива.

6. Розподіліть наступний шар по стінках і поставте в морозильник на 30 хвилин. Полуницю наріжте дрібними кубиками і з'єднайте з пломбіром. Заповніть сумішшю середину торта, накрийте миску плівкою і поставте в холодильник на 5-6 годин.

7. Бісквіт обріжте по діаметру миски, покладіть на застигле морозиво і переверніть на блюдо. Миску накрийте змоченим в гарячій воді рушником і акуратно зніміть її. Нерівність сгладьте ложкою, нагрітої в гарячій воді.

8. Поставте торт в морозилку на 15 хвилин. Наріжте полуницю і прикрасьте торт. Смачного!