Рецепт Рис з м'ясом фото

Рис з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
М'ясо, Свинина, Крупи, Мал
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Ви коли-небудь пробували поєднання рису з персиком і м'ясом? Якщо ні, то читайте мій рецепт, як приготувати рис з м'ясом. У страві ідеально поєднуються не зовсім звичні інгредієнти. Оригінально!

На перший погляд, це досить дивне поєднання. Але, повірте, це блюдо дійсно смачне, всі продукти гармонійно доповнюють один одного. Це гаряче з середземноморської кухні, яке точно знайде своїх шанувальників і в наших краях. Смачного!

  • Мал - 200 грам
  • Свинина - 300 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Вапно - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Персик - 1 штука
  • Luk-salotų - 1 штука (стебловий)
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Приправи для м'яса - За смаком
1
Розігрійте духовку до 200 градусів. Шматочок свинини (вирізку) натріть сіллю, приправами і на рослинному маслі обсмажте на сковороді з усіх боків до золотистої скоринки. Потім оберніть фольгою і запечіть в духовці хвилин 20.
2
Рис відварити до готовності в підсоленій воді. Дрібно наріжте два види цибулі, часник, персик, цукіні і трохи м'якоті лайма. Змішайте всі, крім цукіні, в мисочці, додайте сіль і перець за смаком. Потім додайте цукіні до гарячого рису і перемішайте.
3
М'ясо дістаньте з духовки і наріжте скибочками. Викладіть рис на тарілку, поруч покладіть шматочки м'яса, а зверху покладіть нашу заправку-салат з персика.

Схожі рецепти