Рис з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Ви коли-небудь пробували поєднання рису з персиком і м'ясом? Якщо ні, то читайте мій рецепт, як приготувати рис з м'ясом. У страві ідеально поєднуються не зовсім звичні інгредієнти. Оригінально!
На перший погляд, це досить дивне поєднання. Але, повірте, це блюдо дійсно смачне, всі продукти гармонійно доповнюють один одного. Це гаряче з середземноморської кухні, яке точно знайде своїх шанувальників і в наших краях. Смачного!
- Мал - 200 грам
- Свинина - 300 грам
- Часник - 3 зубчики
- Вапно - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Персик - 1 штука
- Luk-salotų - 1 штука (стебловий)
- Сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Приправи для м'яса - За смаком
1
Розігрійте духовку до 200 градусів. Шматочок свинини (вирізку) натріть сіллю, приправами і на рослинному маслі обсмажте на сковороді з усіх боків до золотистої скоринки. Потім оберніть фольгою і запечіть в духовці хвилин 20.
2
Рис відварити до готовності в підсоленій воді. Дрібно наріжте два види цибулі, часник, персик, цукіні і трохи м'якоті лайма. Змішайте всі, крім цукіні, в мисочці, додайте сіль і перець за смаком. Потім додайте цукіні до гарячого рису і перемішайте.
3
М'ясо дістаньте з духовки і наріжте скибочками. Викладіть рис на тарілку, поруч покладіть шматочки м'яса, а зверху покладіть нашу заправку-салат з персика.