Різотто з вешенками 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Вишуканий, але при цьому вельми простий рецепт різотто з вешенками перед вами. Впевнена, вам таке блюдо дуже сподобається - воно швидко і легко готується, зате по зовнішньому вигляду і смаку - просто шедевр
Рецепт приготування різотто з вешенками перед вами. Сподіваюся, вам дуже сподобається це блюдо, адже вийде і справді смачно, ніжно, але при цьому дуже соковито. Особливу красу тут надає зелень, помідори і цибулю-шалот, який я порізала тоненькими смужками. Вийшло цікаве на вигляд і дуже смачна страва, вам теж рекомендую спробувати! 
- Гливи - 100 грам
 - Масло оливкове - 50 грам
 - Мал - 100 грам
 - Сир твердий - 50 грам
 - Зелень - 20 грам (найкраще - рукола)
 - Luk-salotų - 1 штука
 - Помідори черрі - 3-4 штук
 - Часник - 1 зубчик
 - Спеції - За смаком
 - Горіхи - За смаком (для прикраси)
 - Соєвий соус - 0.5 склянки
 

1. На рослинному маслі обсмажити подрібнений часник і білу частину цибулі-шалот. Сюди ж додамо рис і обсмажити, поки рис не стане рум'яним.

2. Рис дістаємо, і обсмажити далі гливи. Коли трохи виділиться рідина - додамо соєвий соус, і на маленькому вогні чекаємо, поки гриби добре погасять.

3. Додамо тепер рис, заливаємо водою так, щоб вона покривала рис на палець. І тушкуємо до готовності рису. Потім вже додаємо тертий сир, зелень, цибуля шалот і черрі. Перемішаємо.

4. Посипаємо горіхами і подаємо до столу!