Рулет з лаваша з сьомгою і сиром 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Сьомга вважається королівської рибою. Мабуть, будь-яку страву з такої риби створено для того, щоб бути смачним! Рулет з сьомги і сиру підійде до святкового столу. Приготувати його легко!
Сьогодні Ви дізнаєтеся, як без праці приготувати рулет з лаваша з сьомгою і сиром. Головне - при виборі продуктів слід пам'ятати, що лаваш повинен бути м'яким. Свіжість інгредієнтів - запорука успіху в приготуванні цієї страви. Смачного! 
- Сьомга - 300 грам
 - Лаваш вірменський - 2 штуки (тонкий)
 - Сир філадельфія - 250 грам
 - Огірок - 1 штука
 

Нарізаємо рибу невеликими скибочками.

Тонко нарізаємо соломкою огірок. Шкірку, якщо жорстка, можна зняти.

Обережно розстеляємо лаваш на столі, промазуємо його поверхню сиром Філадельфія (можна замінити будь-яким вершковим сиром). Також для цієї страви підійде сорт сиру Маскарпоне.

На лаваш викладаємо нашу начинку: рівномірно розподіляємо сьомгу і огірочок по поверхні.

Звертаємо лаваш ковбаскою. На цьому етапі, якщо в запасі є час, можна загорнути його в харчову плівку і залишити ненадовго в холодильнику.

Гострим ножем ріжемо трубочку лаваша з начинкою на маленькі рулетики.

Смачна і швидка закуска на святковий стіл до Ваших послуг!