Салат «Вікторія»
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі ситний, дуже смачний і простий у приготуванні салат "вікторія" . Він добре підійде як для вечері або обіду, так і для святкового столу.
1. Рецепт приготування салату "вікторія" вельми простий. Для початку необхідно поставити варити яйця.
2. Тим часом очистити і нарізати кубиками цибулину.
3. На сковороду налити трохи рослинного масла і добре розігріти.
4. Відправити туди цибулю і обсмажити до золотистого кольору.
5. Копчену курку нарізати тонкою соломкою. Викласти на дно салатник і трохи змастити майонезом.
6. Обсмажену цибулю викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. Надіслати до курки.
7. Огірки вимити і просушити. Нарізати соломкою і відправити в салатник. Зверху додати трохи майонезу.
8. Гриби відкинути на друшляк, щоб стекла зайва рідина. Потім нарізати тонкими часточками і викласти в салат. При бажанні знову змастити майонезом.
9. Сварилися яйця остудити і почистити. Натерти на середній терці і викласти верхнім шаром.
От і все, салат "вікторія" в домашніх умовах готовий. При подачі його можна прикрасити свіжою зеленню.
- Копчена курка - 250 грам
- Огірки - 150 грам
- Гриби мариновані - 150 грам
- Яйце - 3 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Майонез - 5 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
2. Тим часом очистити і нарізати кубиками цибулину.
3. На сковороду налити трохи рослинного масла і добре розігріти.
4. Відправити туди цибулю і обсмажити до золотистого кольору.
5. Копчену курку нарізати тонкою соломкою. Викласти на дно салатник і трохи змастити майонезом.
6. Обсмажену цибулю викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. Надіслати до курки.
7. Огірки вимити і просушити. Нарізати соломкою і відправити в салатник. Зверху додати трохи майонезу.
8. Гриби відкинути на друшляк, щоб стекла зайва рідина. Потім нарізати тонкими часточками і викласти в салат. При бажанні знову змастити майонезом.
9. Сварилися яйця остудити і почистити. Натерти на середній терці і викласти верхнім шаром.
От і все, салат "вікторія" в домашніх умовах готовий. При подачі його можна прикрасити свіжою зеленню.