Свинина с гранатом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ця страва, свинина с гранатом - знахідка для того, хто хоче влаштувати святкову вечерю на двох. Готується просто, швидко, а виглядає урочисто і красиво і за смаком відрізняється від звичайного.
Дуже красивий і простий рецепт-свинина з гранатом. Нічого не потрібно довго різати і чистити. Поки свинина з гранатом запікається, можна привести себе в порядок, нарізати овочі великими шматками, сполоснути зелень і накрити стіл. А тут і свинина з гранатом готова. Розливаємо в келихи сухе червоне вино і влаштовуємо романтичну вечерю. Смачного! 
- Свинина - 2 штуки (корейська)
 - Гранат - 1 штука
 - Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки
 - Зелень - За смаком (базилік, петрушка)
 - Сіль - За смаком
 - Перець мелений - За смаком (чорний, червоний і запашний)
 

Свинячу корейку добре помити і просушити рушником.

По обидва боки шматки м'яса натерти сіллю і перцем і дати помаринувати хвилин 20.

Шматки свинини покласти в форму з товстим дном, налив туди масло. Туди ж додати гранат, розламаний на шматки разом зі шкіркою. Зверху покласти зелень.

Форму дуже щільно закриваємо фольгою і ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів хвилин на 50. Для 5 хвилин до виймання, фольгу відкрити, щоб м'ясо підрум'янилося.

Свинина запечена з гранатом готова! Смачного!