Теплий салат з курячою печінкою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Простий в приготуванні і смачний салат з теплих продуктів. Готується не дуже швидко, тому як печінка відварюється, але якщо Ви її просто обсмажити шматочками, то буде швидше.
Для приготування теплого салату з курячою печінкою підійдуть будь-які гриби. Найпростіше використовувати печериці. Свіжі доведеться відварити, а сушені відмочити і відварити.
- Печінка куряча - 200 грам
 - Гриби - 100 грам
 - Цибулина - 1 штука
 - Горошок зелений - 50 грам (свіжий або заморожений)
 - Майонез - 1 Чайна ложка
 - Сіль, чорний перець - За смаком
 - Масло для смаження - 1 Ст. Ложка (рослинне)
 

1. Печінка відварюємо в солоній воді до готовності. Відставляємо поки трохи остигати.

2. Гриби і цибулю відправляємо смажиться на сковороду. Використовуйте рафіновану олію. Соліть й перчимо до смаку.

3. Паралельно відварюємо зелений горошок 5 хвилин. Відкидаємо на друшляк і обдаємо крижаною водою, щоб зберегти колір.

4. Збираємо салат. На тарілку порційну кладемо шматочки теплої печінки.

5. Зверху теплі гриби з цибулею.

6. Потім кладемо горошок.

7. Робимо майонезну сіточку і салат готовий. Подаємо теплим. Приємного!