Теплий салат з грушею і курячою печінкою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Швидкий, легкий і апетитний теплий салат з грушею і курячою печінкою хочу запропонувати вам на пробу. Поєднання фруктової кислинки і ніжною печінки нікого не залишить байдужим. Обов'язково пробуйте!
Використовувати в якості основи можна будь-яку зелень. Печінка важливо не пересушити на сковороді, щоб вона залишалася м'якою і соковитою. Перед подачею салат можна доповнити не тільки кунжутом, але і насінням льону, соняшнику або жменею улюблених горішків.
- Печінка куряча - 300 грам
 - Груша - 1 штука
 - Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
 - Мед - 1 Ст. Ложка
 - Сік лимона - 1 Ст. Ложка
 - Імбир - 1 Чайна ложка
 - Пармезан - 50 грам
 - Листя салату - 1 пучок
 - Соус Унаги - 1 Ст. Ложка
 - Кунжут - 1 Чайна ложка
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 

Підготуйте інгредієнти.

Приготуйте заправку. У невелику миску надішліть сік лимона, імбир і мед.

Додайте рослинне масло, сіль і перець. Все перемішайте і відставте на час.

Печінка промийте, обсушити, при необхідності очистіть і викладіть на сковороду з розігрітим маслом. Обсмажте на середньому вогні з двох сторін до легкої і рум'яної скоринки. В кінці посоліть і поперчіть.

Поки смажиться печінку, наріжте тонкими скибочками грушу і пармезан.

На тарілку для подачі викладіть вимитий і висушений салат.

Слідом викладіть грушу.

Акуратно викладіть готову печінку.

Викладіть сир.

Заправку прогрійте на водяній бані або в мікрохвильовій печі і полийте на салат.

Для пікантності можна додати трохи соусу унагі і кунжут.

Салат готовий. Смачного!