Торт з курячої печінки
(покроковий рецепт з фото)
Торт з курячої печінки - дуже оригінальне блюдо, яке не залишає нікого байдужим. Завжди викликає багато захоплень і через зовнішнього вигляду і через смаку, чудова і подача м'ясного торта.
Торт з курячої печінки готується досить просто, і це при тому, що виглядає він оригінально. Для приготування цієї страви необхідний блендер, який дозволить з курячої печінки, сметани, борошна і яйця приготувати густе тісто, яке потім обсмажується як млинці. Потім ми готуємо соус з майонезу, часник і зелені і збираємо все в торт. Просто, чи не так? Зате дуже оригінально і смачно, пробуйте
- Куряча печінка - 700 грам
- Яйце - 1 штука
- Майонез - 150-200 грам
- Часник - 5 зубчиків
- Пучок свіжої зелені - 1 штука (кріп, петрушка, Braai)
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки

Печінка гарненько промиваємо під проточною водою і нарізаємо на невеликі шматочки.

Подрібнюємо печінку за допомогою блендера.

Додаємо сметану, борошно, яйце, сіль, перець. Все перемішуємо блендером. Має вийти густе тісто.

Сковорідку ставимо на середній вогонь і наливаємо трохи олії.

Вливаємо тонкий шар тіста і обсмажуємо з двох сторін до золотистого кольору.

Готові "млинці" складаємо і даємо їм повністю охолонути.

В окремій мисці змішуємо майонез з пропущеним через прес часником. Рубаємо дрібно зелень. Все змішуємо.

Тепер складаємо торт. Для цього кожен шар гарненько промазуємо приготовленої сумішшю з майонезу.

По ідеї, повинно вийти 7 шарів!

Торт з курячої печінки нарізаємо на шматочки і подаємо до столу. Смачного!