Бісквітний торт в домашніх умовах 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Приготування бісквіта вимагає особливої ретельності і уваги, оскільки він примхливий. Основа успішного десерту - правильний рецепт! Сьогодні я розповім, як приготувати бісквітний торт в домашніх умовах.
Спираючись на цей рецепт, можна приготувати торт з будь-яким оформленням. Влітку я готую таку випічку зі свіжими ягодами. А ось сьогодні ягід ніяких не знайшла, тому використовувала попкорн і карамельний сироп. Вийшло, як і завжди, дуже смачно! 
- Цукор - 220 грам
 - Яйця - 8 штук
 - Борошно пшеничне - 190 грам
 - Горіхова мука - 50 грам
 - Вершкове масло - 80 грам (в тісто)
 - Згущене молоко - 1 Склянка
 - Вершкове масло - 180 грам (в вершках)
 - Карамельний сироп - 100 грам
 - Попкорн - 40 грам
 

Збиваємо в зручній посуді яйця з цукром. В отриману білосніжну масу просіваємо борошно (обидва види). Заважаємо віночком дуже акуратно.

Потім необхідно розтопити в окремому посуді масло. Трохи чекаємо, щоб масляна рідина охолола. Після втручаємося масло в борошняну суміш.

Випікаємо тісто в двох формах. Час - 22-25 хв. Температуру виставляємо 180 З. Готовність можна перевірити за допомогою зубочистки. Коржики разрезаем пополам.

Збиваємо згущене молоко з маслом. Просочуємо кремом наші бісквітні коржики. Крем не скаржиться. Добре промазуємо всередині і зовні! 

Зверху поливаємо наш тортик карамельним сиропом або будь-яким іншим, який вам до душі! Потім прикрашаємо вкусняшками: попкорном або шоколадом. Я вибрала попкорн в якості декору. Вийшло чудово! Смачного!