Бутерброди з м'ясом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Бутерброди з м'ясом - найбільш смачні, ними точно можна не тільки насолодитися, але і добре заправитися. Ці бутерброди можна використовувати для щільного перекусу і навіть давати дітям до школи.
Бутерброди з м'ясом можна укладати в булочку з виїмкою, в цьому випадку бутерброд можна трохи спресувати, щоб м'ясо не розсипалося. Бекон ріжте подрібніше. Цей бутерброд краще їсти в гарячому вигляді, але в холодному він теж відмінний, якщо тільки м'ясо не дуже жирне. Я віддаю перевагу суміш яловичини і нежирної свинини. Успіхів і приємного апетиту! 
- Скибочку бекону - 2-3 штук
 - М'ясний фарш - 300-350 грам
 - Цибуля - 1/2 штуки
 - Томатна паста або соус - 1-2 Ст. Ложок
 - Гірчиця або соус - 1-2 чайних ложок
 - Наречена - 4 штуки
 - Шматочок сиру - 4 штуки
 - Лист салату - 4 штуки
 

Підсмажте шматочки бекону на розігрітій сковороді.

Відсуньте бекон і злегка обсмажте фарш.

Додайте цибулю і все змішайте з фаршем і беконом.

Додайте томатну пасту і гірчичний соус.

Все перемішайте і доведіть до готовності.

Покладіть на підсмажену булочку шматочок сиру, м'ясний фарш і лист салату. Смачного!