Фрикадельки в лаваші 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
У лаваш, в цю дивовижну прісного коржика з пшеничної муки, можна загорнути овочі, свіжі або тушковані, будь-який салат, а також м'ясні страви. Фрикадельки в лаваші - дуже смачна і ситна закуска.
Ароматні і соковиті фрикадельки, запечені в томатному соусі, відмінно поєднуються з вірменським лавашем. Фрикадельки можна приготувати заздалегідь, а перед самою подачею загорнути в лаваш і прогріти його в духовці.
Всі подробиці, як приготувати фрикадельки в лаваші, дивіться в покроковому рецепті. Приємних вам клопоту на кухні! 
- Фарш яловичий - 500 грам
 - Яйце - 2 штуки
 - Цибуля - 1 штука
 - Часник - 4-5 зубчиків (молодий)
 - Ucho-сунелі - 1 Чайна ложка
 - Паприка мелена - 1 Чайна ложка
 - Мускатний горіх мелений - 1/2 чайних ложки
 - Вода крижана - 100 мілілітрів
 - Перець чорний мелений - За смаком
 - Соус томатний "краснодарський" - 1 Склянка
 - Лаваш - 2 штуки
 - Лист салату - 1 пучок
 - Сіль - За смаком
 - Перець чорний мелений - За смаком
 

Духовку дозволите на 180 ° С. Підготуйте необхідні продукти. Цибуля, часник очистіть.

Цибулю і часник подрібніть. Змішайте всі інгредієнти, додайте крижану воду і ретельно вимісити фарш до однорідності.

Сформуйте фрикадельки розміром з волоський горіх і викладайте їх в форму для випічки, злегка змащену маслом. Запікайте протягом 15 хвилин.

Залийте фрикадельки томатним соусом і запікайте ще 8-10 хвилин.

Лаваш розрізати на 2 частини. Покладіть на кожну листя салату, кілька штук фрикадельок, подверніте край лаваша і скрутіть рулетом. Прогрійте в духовці ще 5 хвилин. Тоді лаваш стане хрустким. Смачного!