Імбирний хліб 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Якщо ви любите імбирне печиво, то цей рецепт вам теж обов'язково сподобається. У ньому є той же яскравий смак, тільки тісто зовсім інше, м'яке і пористе. Стало цікаво? тоді читайте!
Я описала, як приготувати імбирний хліб. Хліб виходить досить солодким, щоб претендувати на ласощі до чаю. Тут відмінно грають свою роль спеції: гвоздика і кориця, які ще більше підкреслюють смак імбиру. А ще вам сподобається простота цієї випічки. Вам потрібно буде тільки перемішати всі інгредієнти і відправити в духовку.
- Борошно пшеничне - 180 грам
 - Цукор коричневий - 120 грам
 - Потоку - 180 мілілітрів
 - Вода кип'ячена - 180 мілілітрів
 - Яйце - 1 штука
 - Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
 - Гвоздика мелена - 0, 25 чайних ложки
 - Кориця мелена - 1 Чайна ложка
 - Сіль - 0, 5 чайних ложки
 - Сода - 1 Чайна ложка
 - Імбир мелений - 2 чайних ложки
 

1. Для початку змішайте борошно з корицею, гвоздикою, содою і імбиром.

2. В іншій мисці з'єднайте патоку з м'яким маслом і цукром.

3. Ретельно перемішайте масу, додайте яйце і ще раз перемішайте.

4. З'єднайте всі інгредієнти, і замішати тісто.

5. Потім перелийте тісто в прямокутну форму для випічки.

6. Випікайте хліб протягом 35 хвилин при 180 градусах в духовці. Подавайте його остиглим, порізавши на шматочки. Приємного чаювання!