Індичка тушкована 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Люблю цей вид м'яса. Він корисний і завжди виходить смачним. До того ж, дієтичний.
Індичку і овочі наріжте шматочками, потім обсмажте в олії на сковороді і залиште на повільному вогні гаситися. Просто, смачно і швидко. Якщо бажаєте, подайте з рисом. Смачного! 
- Індичка, філе - 1 кілограм
 - Перець болгарський - 1 штука
 - Кабачок - 1 штука
 - Цибуля ріпчаста - 2 штуки
 - Морква - 1 штука
 - Рослинна олія - 50 мілілітрів
 - Спеції - За смаком
 

М'ясо індички вимити, зачистити і нарізати на брусочки.

Очистіть цибулю, морква. Цибулю нарізаємо кубиком, морква трьом на крупну тертку, а кабачок нарізаємо кубиком. Я ще використовувала перець.

На рослинному маслі обсмажте м'ясо індички.

Додайте овочі і тушкуйте все разом до готовності.

Довести страву до готовності. Додати сіль его, поперчіть. Додайте улюблені спеції. Можна трохи підлити водички, але кабачки зазвичай соковиті і вода вже не потрібно. Подайте до столу.