Кабачки по-драгунски 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Такі ось кабачки по-драгунського в домашніх умовах готуються просто, а результатом буде відмінна закуска, ситна і ароматна!
Сподіваюся, вам такий рецепт приготування кабачків по-драгунського сподобається, адже готувати просто, а такий ситної закускою наїсться можна дуже добре навіть дорослому чоловікові. Так що не бійтеся, голодним ніхто не буде. Дізнайтеся, як зробити кабачки по-драгунського! 
- Кабачки - 2 штуки
 - Морква - 1 штука
 - Цибуля - 1 штука
 - Мал - 2 Ст. Ложки
 - Яловичина - 300 грам
 - Крем - 2 Ст. Ложки
 - Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
 - Сіль - За смаком
 

1. Підготуємо інгредієнти. Овочі миємо і чистимо, м'ясо розморозимо.

2. Дві ложки рису заливаємо окропом і залишимо до розбухання.

3. Робимо фарш. Змішаємо в блендері м'ясо, морквину і цибулю.

4. А тепер змішаємо цей фарш з замоченим рисом. Солимо і перчимо.

5. Кабачки ріжемо шматочками і вирізаємо з кожного серединку. Цю саму серединку домішали до фаршу.

6. Фаршируємо кабачки фаршем. Можна посипати зверху тертим сиром.

7. Запікаємо 25 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці.