Капустяні котлети 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Простий рецепт приготування котлет з капусти.
Тонко нарізаємо капусту соломкою. Нарізаємо всю зелень і цибулю. За допомогою терки натираємо моркву. Поперчити, посолити і вичавити руками до появи соку. Додати манку, курячі яйця, роздавлений часник. Гарненько перемішуємо.
Ліпимо досить великі котлети руками. Валяємо в борошні. Розігріваємо олію в сковороді і обсмажуємо котлети, час від часу перевертаємо. Викладаємо котлетки в форму і заливаємо томатним соусом, який потрібно попередньо прогріти, змішати в окремому посуді. Відправляємо котлети з соусом в духовку на 15-20 хвилин.
- Капуста - 1 штука
 - Морква - 3 штуки
 - Цибулина - 1 штука
 - Цибуля - 2 штуки (зелений)
 - Петрушка - 1 штука
 - Яйця - 5 штук
 - Манька - 5 Ст. Ложок
 - Часник - 2 зубчики
 - Селера - 1 штука
 - Базилік - 1 штука
 - Сіль - 1 штука
 - Перець - 1 штука
 
Ліпимо досить великі котлети руками. Валяємо в борошні. Розігріваємо олію в сковороді і обсмажуємо котлети, час від часу перевертаємо. Викладаємо котлетки в форму і заливаємо томатним соусом, який потрібно попередньо прогріти, змішати в окремому посуді. Відправляємо котлети з соусом в духовку на 15-20 хвилин.