Котлети з фаршу 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Покажу вам, як приготувати котлети з фаршу з різними приправами. Ви точно ще не пробували настільки ароматних м'ясних котлет з таким багатим смаком. Ця страва коштує того, щоб з ним познайомитися.
Відразу потрібно зазначити, що цей рецепт для любителів пряних смаків і достатку спецій. Звичайно, присутність імбиру і такої кількості коріандру в котлетах може здивувати. Але спробувати приготувати цю страву варто, раптом воно стане вашим улюбленим? 
- Фарш яловичий - 300 грам
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука (дрібний)
 - Часник - 3 зубчики
 - Koriandr Сухий - 0, 5 чайних ложки
 - Перець чорний мелений - 1 щіпка
 - Листя свіжого коріандру - 1 Чайна ложка (можна без них)
 - Імбир - 1 Чайна ложка (невеликий шматочок)
 - Крупа манна - 3 Ст. Ложки (для панірування)
 - Яйце - 1 штука
 - Масло рослинне - 3 Ст. Ложки (для смаження)
 - Сіль - За смаком
 

Підготуйте всі інгредієнти. Подрібніть цибулю і часник, імбир дрібно поріжте. Якщо використовуєте листя коріандру, то їх теж дрібно поріжте.

Змішайте всі інгредієнти, крім манної крупи і масла, зробіть однорідну масу.

Сформуйте невеликі котлетки і кожну злегка присипте манною крупою (буквально по щіпці). Розігрійте масло в сковороді і обсмажте котлети з обох сторін (по 5-7 хвилин на кожній).

Готові котлетки краще на хвилинку покласти на серветку, щоб скло масло. Усе, можна подавати!