Котлети з капусти і моркви 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Овочеві котлети завжди виходять смачними, до того ж, вони дуже корисні. Спробуйте іноді замінювати ними звичні м'ясні котлети - вам обов'язково сподобається!
Рецепт оригінальних овочевих котлет спеціально для вас. Потріть на тертці моркву і капусту, збризніть оцтом, приправити сіллю. Додайте яйце і борошно, перемішайте і залиште на годину в прохолодному місці. Для начинки сир, два варених яйця і часник потріть на тертці і змішайте з майонезом. З капустяного фаршу сформуйте коржі, на кожну покладіть трохи начинки і загорніть у вигляді котлет. Обваляйте в панірувальних сухарях і обсмажте. Смачного! 
- Капуста білокачанна - 500 грам
 - Сир плавлений - 100 грам
 - Морква - 1 штука
 - Яйце - 3 штуки
 - Часник - 3 зубчики
 - Борошно - 2 Ст. Ложки
 - Майонез - 2 Ст. Ложки
 - Оцет - 1 Чайна ложка
 - Масло рослинне - За смаком
 - Панірувальні сухарі - За смаком
 - Сіль, спеції - За смаком
 

Потріть на тертці моркву і капусту, збризніть оцтом, приправити сіллю. Додайте яйце і борошно, перемішайте і залиште на годину в прохолодному місці.

Сир, два варених яйця і часник потріть на тертці і змішайте з майонезом.

З капустяного фаршу сформуйте коржі, на кожну покладіть трохи сирної начинки і загорніть у вигляді котлет. Обваляйте в панірувальних сухарях.

І обсмажте до рум'яної скоринки. Котлети готові!