Салат зі свіжої капусти і моркви 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Цей простий, хрусткий, соковитий, вітамінний салат можна готувати в будь-який час року, але найчастіше він на наших столах восени і взимку. Салат відмінно підходить до багатьох страв, легко і швидко готується.
Один з найпростіших, але і один з найулюбленіших домашніх салатів. Його можна приготувати на обід або вечерю, адже цей салат відмінно підходить і до м'ясних страв і просто до відвареної або смаженої картоплі. Як приготувати салат зі свіжої капусти і моркви, знає кожна досвідчена господиня, і у кожної є свій перевірений рецепт. Розповім і я, як приготувати цей салат.
- Капуста білокачанна - 400 грам
 - Морква - 1 штука
 - Часник - 1 зубчик
 - Зелень кропу, петрушки - 20-30 грам
 - Сіль - 2 щіпки (за смаком)
 - Цукор - 1 щіпка
 - Оцет - 2/3 чайних ложки
 - Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
 - Перець чорний мелений - 1 щіпка
 

Нашінкуем капусту тонкою соломкою, додамо сіль і цукор, пам'ятаємо, щоб капуста стала м'якше і пустила сік.

Очистимо морква і натремо її на крупній тертці або середньої.

Дрібно наріжемо зелень.

Додамо подрібнений часник, перець, оцет і рослинне масло. Перемішуємо.

Салат готовий! Смачного!