Куряча грудка в горщику 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Не секрет, що страви, приготовані в горщиках, виходять особливо смачними. Ось і курочка з овочами, зроблена таким чином, виходить дивно апетитною і насиченою! Рекомендую на вечерю!
Чудове домашня печеня, або як зробити курячу грудку в горщику. Набір овочів до курки може бути абсолютно різним, наприклад, я частенько додаю баклажани або томати. Ще можна додавати зелень, але це краще робити в кінці, безпосередньо при подачі страви до столу. Хай щастить! 
- Куряча грудка - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Часник - 1 зубчик
 - Картопля - 500 грам
 - Вершкове масло - 50 грам
 

Курячі грудки промийте, обсушити і порізати невеликими шматочками.

Картопля очищаємо і нарізаємо кубиками.

Розкладаємо картопля по горщикам.

Курку обсмажуємо на олії до легкої золотистої.

Перекладаємо курку до картоплі.

На рослинному маслі обсмажуємо подрібнену цибулю і терту моркву. Смажимо до золотистого кольору.

Додаємо овочі в горщики. Також розподіляємо по горщикам вершкове масло. Солимо і перчимо до смаку, вливаємо гарячу воду, відправляємо горщики в духовку на 40 хвилин. Температура 200 градусів.

Смачного!