Куряче філе з морквою і сиром 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Швидко, просто і смачно! думаю, такого девізу дотримується більшість господинь. Якщо Ви з їх числа, то це блюдо створено для Вас! Можу лише додати, що це надзвичайно смачно!
Блюдо гідно і тихої сімейної вечері, і святкового столу! Гарнір можна підібрати будь-який на ваш смак або подавати зі свіжими овочами. Як приготувати куряче філе з морквою і сиром дивіться в покроковому рецепті.
- Куряче філе - 500-700 грам
 - Морква - 1-2 штук
 - Сир твердий - 150 грам
 - Часник - 2-3 зубчиків
 - Крем - 150 грам
 - Сіль - За смаком
 - Перець мелений - За смаком
 - Масло рослинне - За смаком (для змащування форми)
 

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Філе розрізати вздовж, можете трохи відбити. Посоліть і поперчіть за смаком.

Морква і сир натріть на крупній тертці. Часник дрібно порубати. Змішайте всі інгредієнти і заправте сметаною. Додати сіль за смаком.

Форму змастіть рослинною олією і викладіть філе.

На філе викладете морквяно-сирну масу і поставте запікати на 40-45 хвилин в духовку, при температурі 180 градусів.

Смачного!