Лосось, запечений з медом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Курку в меду знаю, м'ясо в медовому маринаді готувала, креветки з медовим соусом робила, а ось до риби мед ще не додавала. Треба спробувати! Чи може це бути смачно? що, якщо взяти цей рецепт.
Завдяки такому поєднанню філе виходить соковитим, і до цього ми додамо хрустку панірування зовні. Такий контраст нікого не залишить байдужим. А ще блюдо робиться все за 20 хвилин в пару дій. Це просто палочка-виручалочка. Тому вам обов'язково треба дізнатися про те, як приготувати лосося, запеченого з медом.
- Філе лосося - 4 штуки
 - Дижонская гірчиця - 2 Ст. Ложки
 - Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
 - Мед - 1 Ст. Ложка
 - Панірувальні сухарі - 50 грам
 - Горіхи Пекан - 40 грам
 - Петрушка, гілочка - 1 штука
 - Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
 - Сіль - 0, 75 чайних ложки
 

1. Спочатку зробіть глазур. Злегка розтоплений мед перемішайте з розплавленим маслом, сіллю, гірчицею і перцем.

2. Займіться паніруванням. Горіхи і петрушку подрібніть, а потім перемішайте їх з сухарями.

3. Тепер філе викладіть на деко з фольгою. Змастіть шматочки медової сумішшю.

4. Зверху посипте рибу паніруванням.

5. Запікайте лосося 10-12 хвилин в духовці при 230 градусах. Смачного!