М'ясо краба під соусом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Вкрай рідко на своїй кухні я готую краба. Його складно дістати, та й дорого купувати. Але якщо це трапляється, то до створення страви я підходжу з усією відповідальністю і любов'ю. Покажу рецепт і вам.
І в цей раз мій погляд впав на ресторанне блюдо з, так скажемо, преміальних продуктів. Я його зробила на особливий романтичний вечір, тому тут все розраховано на 2 порції. Якщо вам цікаво, то прочитайте, як приготувати м'ясо краба під соусом з манго з кускус.
- Палтус - 140 грам
 - Креветки - 130 грам
 - Крабове м'ясо - 120 грам
 - Кускус - 80 грам
 - Морква - 40 грам
 - Рукола - 10 грам
 - Помідори черрі - 60 грам
 - Манго - 35 грам
 - Цукор - 2 чайних ложки
 - Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
 - Окріп - 250 мілілітрів
 - Сіль - За смаком
 - Зелень - За смаком
 

Спочатку зробіть соус. Манго наріжте невеликими шматочками. Викладіть їх в сотейник разом з цукром. Доведіть до кипіння, щоб цукор повністю розчинився. Потім пробийте суміш блендером.

Палтус подрібніть в блендері. Дрібно порубати краба і креветки. З'єднайте морепродукти, перемішавши.

З отримав фаршу сформуйте "котлетки" . Покладіть їх на деко, змащений маслом. Надішліть блюдо в духовку при 180 градусах на 10 хвилин.

Морква почистіть, промийте і подрібніть. Обсмажте її в маслі до м'якості.

Кускус промийте. Залийте його окропом. Додайте сіль, перемішайте і залиште на 5 хвилин. Потім всипте до нього моркву і подрібнену зелень. Ще раз перемішайте.

На тарілку для подачі викладіть крабові котлетки, поруч покладіть кускус. Прикрасьте блюдо помідорами чері і руколою. Зверху налийте соус. Смачного!